Connect with us

Ravintolan

3 hienoa sovellusta, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen ravintolan

Published

on

Mietitkö mitä ravintolaa löytää viikonloppuna? Haluatko löytää ravintolan, jossa tarjoillaan kaupungin parhaita meren antimia? Mietitkö, mistä mennä hyvää italialaista ruokaa? No, ei ollenkaan ongelma – tekniikka on peitetty! Alla on lueteltu 3 hyödyllistä ravintolasovellusta, joita sinua rakastava foodie rakastaa.
Älähtää
Kun on kyse hyvän ravintolan valitsemisesta, Yelp on ehdottomasti yksi parhaista panoksistasi siellä. Ei ole väliä missä kaupungissa olet, Yelp on lopullinen ravintolaopas, johon voit laittaa kätesi. Tämä on sovellus, joka sisältää kattavan tietokannan kahviloista, baareista, ravintoloista, pubeista ja muusta. Etsitpä sitten pizzapaikkaa läheltä, tai jos kaipaat jotakin kiinalaista takeawayta tai vaikka etsit kaivaa mausteista intialaista voikanaa, Yelp auttaa sinua löytämään täydellisen ruokapaikan. Etsinnän aikana voit rajata vaihtoehtoja käyttämällä suodattimia, kuten etäisyys, naapuruus, hinta ja mikä on auki. Lisäksi voit myös katsoa kuvia, arvioita, sijaintia, arvosteluja ja muuta. Mitä muuta voit pyytää?
Urbanspoon
Jos etsit hauskaa sovellusta, joka tekee ravintolahakusi jännittävän ja seikkailunhaluisen, Urbanspoon on sovellus, jota sinun pitäisi tarkastella. Halusitpa tutustua uusiin ravintoloihin kaupungissa tai vaikka olisit kokonaan uudessa kaupungissa, Urabanspoon voi varmasti ehdottaa sinulle hyvää paikkaa mennä. Aivan liian viileä verrattaessa muihin tavallisiin ruokasovelluksiin, Urbanspoon on todella upea sovellus, jossa on innovatiivinen muotoilu, upea käyttöliittymä ja älykäs peliautomaattiominaisuus. Sovellus luokittelee ravintoloita kolmen pääsuodattimen – alue, hinta ja keittiö – perusteella, jotka kaikki on järjestetty kolikkopeleihin kuten hedelmäpeliin. Saadaksesi sovelluksen toimimaan, sinun tarvitsee vain ravistaa älypuhelinta, ja se antaa sinulle mielenkiintoisen ravintolaehdotuksen yhdessä yhteystietojen, luokitusten, arvosteluiden ja muun kanssa. Jos et pidä tuloksesta, älä ongelma – jatka pyörimistä, kunnes jotain hyvää tulee!
Ruokailu
Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka tykkäävät katsella hyvää ruokaa? Oletko joku, joka arvioi ruokasi maun sen ulkonäön tai esitystavan mukaan? Jos kyllä, Foodspotting on täydellinen sovellus sinulle. Suunniteltu sinun kaltaisillesi herkkuille, Foodspotting on sovellus, joka toimii visuaalisena oppaanasi hyvään ruokaan ja paikkoihin, joissa se löytyy. Näin sovellus toimii – sitä käyttävät sovelluksen jäsenet, jotka ottavat valokuvia ruokistaan ​​ravintoloissaan, arvosteluineen ja suosituksineen. Pidätkö meksikolaisista burritoista, italialaisesta ravintolasta, dosaista tai jopa nyytistä, käytä sovellusta etsimään haluamaasi ruokaa haluamasi sijainnin kanssa, ja se tuo esiin muiden Foodspottersin suosituksia. Vastaavasti, jos menet ravintolaan ja löydät jotain todella houkuttelevaa ja maukasta, napsauta nopea kuva siitä ja jaa se suosikkilistallesi sovelluksessa! Joten minne tahansa menetkin, ruoan ystäväsi rakastaa tätä sovellusta!
Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoitus, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.