Connect with us

Koti

3 ylellistä sijoitusta, jotka voivat myös lisätä kodin pääomaa

Published

on

Ihmiset ajattelevat usein, että ylellisyyssijoitukset ovat ajan ja rahan tuhlausta. Sanon, mitä järkeä on kerätä varallisuutta, jos et aio nauttia siitä? Sinulla on yksi elämä, joten tee siitä mukava elämä. Haluatko tosissaan elää kuin kurjuus ja antaa jonkun muun periä rahasi? Ja muuten ylellisyyssijoitukset voivat myös nostaa kotiosakkeen arvoa. Joten voit röyhkeä ja ansaita rahaa samanaikaisesti. Tässä on muutama ylellisyyssijoitus, jonka sinun pitäisi tehdä:
Pelihuone
Meillä kaikilla on ylimääräinen makuuhuone. Jotkut meistä tekevät. Varamakuuhuoneet ovat täydellinen tekosyy ystäville ja perheenjäsenille saapumaan etukäteen taloon. Jos et halua antaa heille tätä tekosyytä, muuta sitten vara-makuuhuone pelihuoneeksi. Jokainen mies tarvitsee miehen luolan, jossa on taulu-tv ja PlayStation. Ja jos mukana on biljardipöytä, niin se on loistava. Luota minuun, onnellisen avioliiton salaisuus ei ole rehellisyys, se on aika yksin. Jopa eläinmaassa leijona ja leijona erottavat itsensä.
Kylpylä
Muistatko viimeksi kun kävit kylpylässä? Tiedän, että se on ollut kauan, mutta muisti on vielä tuore mielessäsi, eikö olekin? Kylpylähoidot voivat olla kalliita, eikä kuponkeja tule niin usein. Miksi et luopuisi toistuvista menoista ja tekisi kertaluonteisen sijoituksen sen sijaan? Osta kannettava kylpylä, josta voit nauttia kotona. Toki kaipaat hierojan lämpimiä käsiä, mutta sinulla ei voi olla kaikkea, vai mitä? On parasta ottaa mitä elämä antaa sinulle ja jättää loput mielikuvituksellesi.
Uima-allas
Kun kesä kasvattaa ruma päänsä, tarvitset paikan rentoutumiseen. Eikä ole parempaa paikkaa kuin uima-altaan vieressä. Ihmiset, jotka eivät pidä kuntosalilla treenaamisesta, voivat uida pysyäkseen terveinä. Pulahdus viileään veteen voi myös lievittää huoliasi, joten uima-allas voi olla hyvä sekä fyysiselle että mielenterveydellesi. Äläkä edes aloita uima-allasjuhlia. Ainoa järkevä asia kesän aikana on järjestää uima-allasjuhlat. Se on loistava tapa rentoutua elämän tarjoamasta stressistä.
Edellä mainitut sijoitukset eivät pelkästään paranna elämääsi, vaan myös kodin pääomaa. En tiedä mikä voi olla parempaa. Ainoa tapa, jolla asiat voivat parantua, on, jos talosi alla on salainen öljykaivo, mutta se on erittäin epätodennäköistä. Saatat päätyä käyttämään omaisuuden näihin ylellisyyksiin, mutta voit tehdä kaiken takaisin, kun myyt talosi. Joten sen sijaan, että käytät rahaa luksusautoon, sinun pitäisi ajatella tätä. Sinun on kysyttävä itseltäsi, missä vietät suurimman osan ajastasi, talosi tai autosi. Vastaus tulee automaattisesti sinulle.
Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoitus, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Continue Reading

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.