Connect with us

Koti

Elävöittää perheen asuintiloja

Published

on

Riippumatta siitä, kuinka paljon rakastamme kotiamme, on aina jotain, joka vanhenee. Olipa maali, jonka valitsit kaikki nuo vuotta sitten, tai esineet, jotka sinulla on esillä, on täysin luonnollista rakastua hieman rakkauteen paikkaan, jota kutsut kotiin. Onneksi on monia edullisia tapoja muuttaa tätä ja saada koti tuntumaan uudestaan ​​uudestaan. Aika rakastua toisen kerran!

Mikä tuo tuoksu on?

Jos olet aina ollut kynttilähenkilö, saattaa olla aika harkita uutta ajattelutapaa. Virkistäaksesi kodin tuoksua, kokeile leipoa säännöllisesti keksejä tai leipää. Kaikki mitä perheesi rakastaa. Paitsi että tämä tuo perheen yhteen, se luo ainutlaatuisen ympäristön, koska olet luonut sen omin käsin.

Tuo kauneus sisään

Kasvit ovat hieno tapa sisustaa kotiisi. Paitsi että ne auttavat puhdistamaan perheen hengittämää ilmaa, ne tuovat myös ulkona, jota monet meistä rakastavat. Toinen tapa tuoda luonnollista väriä ja kauneutta kotiisi on keskittyä hedelmiin. Näytä hedelmät keittiön tiskillä ja ruokapöydällä. Se tuoksuu hyvältä ja näyttää kauniilta.

Paranna mitä tahansa tilaa sekunneissa

Yksi yleisimmistä valituksista, joita kuulemme pitkäaikaisilta kodin omistajilta, on, että he eivät vain tunne, että heillä olisi enää tarpeeksi tilaa. Jos tämä kuulostaa sinulta, saattaa olla aika ostaa muutama peili. Peilit antavat tilallesi enemmän valoa, mutta saavat sen näyttämään siltä, ​​että tilaa olisi paljon enemmän kuin muutama sekunti sitten. Se on mukava pieni silmien temppu. Se, miten sijoitat matot ja kuvat, voi myös saada aikaan suuren eron, jolloin silmäsi keskittyvät muihin asioihin kuin niiden edessä olevaan seinään.

Älä unohda toimivuutta

Ehkä uuden tuolin sijoittaminen aivan kirjahyllyn läheisyyteen tuntui tuolloin hyvältä ajatukselta, mutta sitten tajusit, kuinka paljon se oli juuri tiellä. Ennen kuin käytät kutakin huonetta jonkin aikaa, on vaikea suunnitella, mitä tiloja tullaan eniten käyttämään ja mihin enemmän pääsyä voidaan tarvita. Älä koskaan pelkää muuttaa asioita. Mikään kotisi alue ei ole kivissä, joten siirrä asioita ympäriinsä, kunnes se tuntuu oikealta. Tämä voi tarkoittaa jopa muutaman tavaran asettamista varastoon, jotta pääsy kerrokseen olisi parempi.

Muutos on aina hyvä asia

Muutos voi olla aluksi hieman pelottava, mutta loppujen lopuksi se osoittautuu sen arvoiseksi. Kesä on täydellinen aika tehdä muutoksia kodissasi, koska paikallisissa säästökaupoissa ja autotallimyynnissä on paljon mielenkiintoisia esineitä. Et koskaan tiedä, mitä saatat löytää, mutta monet piilotetut aarteet maksavat sinulle ilman mitään ja elävöittävät kotiasi tavoilla, joita et voi edes kuvitella. Mikä tärkeintä, älä unohda pitää hauskaa!

Continue Reading

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.