Connect with us

Elämäntapa

Miksi on järkevää RATKAA henkilökohtaisia esteitä?

Published

on

Jos toivot olevasi paras, voit tulla ja elää onnellisinta, täydellisintä elämää, mahdollista, sinun on sitouduttava suorittamaan jonkin verran – säännöllisesti – tarkastus niskasta alkaen. – Ylös ja pitää jokainen este enemmänkin haasteena kuin ongelmana! Eikö ole järkevää, RATKAISEMME nämä esteet ennakoivasti tavalla, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, prioriteetteihin, tavoitteisiisi, käsityksiin, elämäntyyliisi ja etuihin? Yli neljän vuosikymmenen ajan henkilökohtaisen osallistumisen, satojen itseavun ja henkilökohtaisen kehityksen, seminaarien luomisen ja esittämisen jälkeen, uskon vahvasti, että näiden asioiden käsitteleminen on olennaista, ei viivyttämistä, kieltämistä jne. henkilökohtainen, oma-apu jne. Tätä silmällä pitäen tämä artikkeli yrittää lyhyesti pohtia, tutkia, tarkastella ja keskustella muistonläheistä lähestymistapaa käyttäen, mitä tämä tarkoittaa ja edustaa ja miksi sillä on merkitystä.

1. Responsiivinen; asiaankuuluva; reaktiot; realistinen; perustelut/perustelut: Ellei/ kunnes lähestymistapasi vastaa henkilökohtaisiin tarpeisiisi jne. aidosti, asiaankuuluvalla tavalla, miten autat itseäsi? Harkitse reaktioitasi realistisella tavalla ja tarkastele ja harkitse tarkasti henkilökohtaista päättelyäsi ja perustelujasi jatkaaksesi kuten teet!

2. Pyrkimykset; painotus; arvostus: Miksi sinä painotat, kuten teet? Ovatko henkilökohtaiset ponnistelusi jatkuvasti tasolla/laadulla, joka auttaa ja palvelee yleistä etuasi? Milloin viimeksi pohdit ja tutkit itsetuntosi tasoa?

3. Ratkaisut; järjestelmä; vahvuudet/ vahvempi; kestävä; itseapu; oma etu: Pelkojen ja negatiivisuuden sijasta meidän täytyy ennakoivasti etsiä toteuttamiskelpoisia ratkaisuja mihin tahansa havaittuun esteeseen harkitusti, oikea-aikaisesti! Jokainen meistä hyötyy, kun elämme elämäämme henkilökohtaisessa, räätälöidyssä järjestelmässä, jossa käsitellään, prioriteettejamme jne! Harkitse henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja käytä kaikkia vahvuuksiasi tullaksesi vahvemmiksi, samalla kun puutut heikkouksiin! Katso isompaa kuvaa, joten lähestymistapasi on mahdollisimman kestävä ja pyri maksimoimaan oma-avun ja oman edun maksimoiminen, ennakoivasti ja tuottavasti!

4. Vaihtoehdot; mahdollisuudet; avoin mieli; optimointi: Harkitse erilaisia toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja avoimin mielin! Miten voisit optimoida mahdollisuutesi ja olla mahdollisimman valmistautunut?

5. Kuuntele; oppia; oppitunnit: Viisaat ihmiset tehokkaasti, kuuntele ja opi jokaisesta keskustelusta ja kokemuksesta, jotta opit asianmukaiset, tarpeelliset opetukset välttääksesi samoja virheitä toistuvasti!

6. Arvo; arvot; näkymät; visiot; elintärkeä: Miten aiot elää, elämäsi tavalla, missä linjaat parhaat arvosi, arvokkaan olemuksen, ihmisen kanssa? Ovatko näkemyksesi ja elintärkeä, eloisa näkemyksesi hyödyllisiä ja kiinnostavia välittömiä ja pidemmällä aikavälillä?

7. Erinomaisuus; kestävyys: Älä koskaan tyydy hyvään – tarpeeksi, äläkä salli pelkosi ylittää toiveitasi ja pyrkimyksiäsi! Vaadi äärimmäistä henkilökohtaista huippuosaamista ja jatka tarvittavalla kestävyydellä ja sinnikkyydellä!

Ajattele esteitä pikemminkin ylitettävinä haasteina kuin uuvuttavana ongelmana! Sinun tehtäväsi on RATKAA nämä asiat ennakoivasti, jotta voit auttaa itseäsi!

Continue Reading

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.