Connect with us

Koti

Virkistä kylpyhuoneesi

Published

on

Kylpyhuone on huone, jossa kaikki perheen vierailijat käyvät päivän alussa ja viimeisenä askeleena ennen nukkumaanmenoa, joten miksi kylpyhuoneet heitetään niin usein sivulle? Heidät heitetään yhteen eikä heille anneta ansaitsemansa merkitystä. Kylpyhuoneesi, kuten makuuhuoneesi, tulisi olla rentouttava huone. Mukavan ja nautinnollisen tunnelman luomiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota paitsi toiminnallisuuteen myös valaistukseen ja väreihin.

Kodikas rentoutuminen

Sana ”kodikas” ei yleensä tule mieleen, kun ajattelet vessaa, mutta sen pitäisi. Kun harjaat hampaitasi, käy tuossa yökylvyssä tai valmistaudu päivääsi, kokemuksen tulisi olla jotain, johon eksyt. Tuoksut ovat erittäin tärkeitä. Sen sijaan, että nojautuisit kukkiin tai incentteihin, kuten useimmat ihmiset tekevät, sisällytä juuri leikatut kukat avaruuteen. Se tuo luonnollisen tuoksun, jota et yksinkertaisesti pääse mihinkään muualle. Älä unohda antaa itsellesi hämmästyttävä vaahtokylpy, joka on koristeltu kukkapedaaleilla ja kynttilöillä. Suosittelemme laventelin tuoksua, varsinkin ennen nukkumaanmenoa, koska se auttaa sinua nukkumaan läpi yön.

Energiaa väreillä

Kuten olet todennäköisesti kuullut ainakin muutaman kerran, väreillä on paljon tekemistä huoneen luonnollisen tunnelman kanssa, joten tavoita värit, joista nautit. Keltainen on erinomainen energia, kun taas vihreällä on rauhoittava vaikutus. Vaikka kaikki eivät halua maalata seiniään tai vaihtaa laattojaan, voit lisätä nämä värit nopeasti vaihtamalla ne tylsät pyyhkeet väreihin, jotka saavat alueen laulamaan. Voit jopa saada wc-istuimen kannen vastaamaan laatoitasi tai valitsemiasi pyyhkeitä tuodaksesi kaiken koko ympyrän.

Älä unohda näitä valoja!

On erittäin helppo unohtaa, kuinka tärkeä valaistus kylpyhuoneessa on, mutta se on yhtä tärkeä kuin valitsemasi värit. Rakastamme himmennysvalojen vaikutusta talon mihin tahansa huoneeseen, ja tämä on erityisen hauskaa kylpyhuoneessa. Tämä ei vain auta, joten keskellä yötä sinua ei räjäytä kirkkaudella, vaan se voi myös asettaa mielialan rauhoittavalle kylpylälle tai suihkulle, jossa valo ei vain ole välttämätöntä.

Jos haluat päästää hieman enemmän valoa myöhäisillan suihkussa, sinun kannattaa miettiä suihkun ympärillä olevan lasin asentamista ympäröimään sinua, mutta päästämään mahdollisimman paljon valoa. On myös laaja valikoima suihkuverhoja, jotka joko näkevät läpi tai näkevät läpikotaisin.

Mitä kuulet on mitä saat

Toinen hieno tapa luoda mieliala on musiikki. Monet teistä saattavat jo soittaa musiikkia valmistautuessaan aamulla, mutta miksi ei olisi äänikonetta, joka soittaa meren aaltoja tai lintujen laulua. Tämä voi auttaa sinua pääsemään mielestäsi pois kaikesta muusta ja keskittymään rauhoittamaan itseäsi ennen töihin lähtöä tai juuri ennen kuin lepäät pään tyynylläsi.

Continue Reading

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.