Connect with us

Elämäntapa

3 asiaa, jotka auttavat sinua elämään terveellisempää elämäntapaa

Published

on

Kun lopetat lapsen olemisen, on todella vaikeaa pysyä kunnossa. Kun olit lapsi, pelasit koko päivän, varmistaen, että vyötärösi ei tule leveämmäksi. Kun sinusta tulee aikuinen, työsi pyörii koko päivän tietokoneen edessä olemisen ympärillä. Et edes kävele enää, aja eri paikkoihin. Tämän vuoksi on todella vaikeaa pysyä terveenä. Sinun on pyrittävä tietoisesti pysymään kunnossa. Tässä on 3 asiaa, jotka auttavat sinua elämään terveellisempää elämäntapaa:
Pilates
Olet ehkä ensin kuullut Pilatesista suosikki julkkiksesi. Se on auttanut monia malleja, näyttelijöitä ja urheilijoita säilyttämään fyysisen huippunsa monien vuosien ajan. Jos haluat näyttää nuoremmalta, voit joko yrittää löytää nuoruuden lähteen tai tehdä pilates. Jotain kertoo minulle, että sinulla on parempi onni jälkimmäisen kanssa. Julkisuuden henkilöt, kuten Uma Thurman ja Gisele Bundchen, ovat tosielämän esimerkkejä siitä, mitä Pilates voi tehdä sinulle. Jos nämä kaksi naista eivät saa verensiirtoa, olet todennäköisesti kuollut sisällä. Kokeile Pilates-ohjelmaa ja katso, mitä eroa sillä voi olla elämässäsi.
MMA
MMA on loistava tapa pysyä kunnossa ja pysyä vahvana. Jos joutut koskaan taisteluun, kannattaa tuntea sekalaisia ​​taistelulajeja. Ja vaikka et, se voi silti auttaa sinua pysymään kunnossa. MMA: sta on tullut melko suosittu viime vuosina. Luulen, että UFC: llä on jotain tekemistä sen kanssa, mutta joka tapauksessa poikkeaisin. MMA tuo yhteen kaikkien taistelulajien parhaat puolet. Opit potkia, lyödä, tarttua ja lukita. Pohjimmiltaan voit viedä vastustajan alas useammalla kuin yhdellä tavalla. Eikö se halua saada sinut liittymään MMA-kuntosalille?
Kylpylä
Kylpylähoito voi tehdä ihmeitä fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillesi. Se ei kuitenkaan toimi liian hyvin lompakollesi. Sillä ei ole merkitystä, koska voit aina hankkia kannettavan kylpylän kotiisi. Voit liottaa kehosi kuumassa vedessä saadaksesi veren virtaamaan. Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan rankan työpäivän jälkeen. Älä vain liota siihen liian kauan, koska kuten tiedät, liikaa hyvää voi myös olla huono. Tämä muistuttaa minua ”Family Guy” -jaksosta, jossa Peter saa kylpytynnyrin ja se alkaa hallita hänen elämäänsä.
Nyt kun olemme tarkastelleet joitain asioita, jotka voivat johtaa terveellisempään elämäntyyliin, toivon todella, että hyödynnät niitä. Et voi pysyä nuorena ikuisesti, mutta nämä vinkit auttavat kehoasi paljon. Kyse on siitä, miltä sinusta tuntuu sisällä, eikö olekin? Jos näin on, nämä vinkit saavat sinut tuntemaan itsesi jälleen 18-vuotiaaksi. Mitä nopeammin käytät näitä vinkkejä, sitä pidempään pystyt säilyttämään nuorekkaan ilmeesi. Tarkoitan kaikkia julkkiksia, jotka näet televisiossa ja elokuvissa. Suurin osa heistä on yli 40-vuotiaita, ja ne saavat sydämesi silti väliin.
Kirjoittaja Bio: Warren Brown on freelance-bloggaaja ja ässä luova kirjoitus, jolla on monen vuoden kokemus kirjoittamisesta huippublogeihin. Warren on kirjoittanut lukemattomista aiheista ja kirjoittanut meille useita viestejä.

Continue Reading

© 2021 Verkko Aitta - Kaikki oikeudet pidätetään.